portfolio blogger

portfolio

Kapitalista

Random gondolatok a pénzről

Friss topikok

tőzsde

Nincs megjeleníthető elem

Taníttasd mandarinul a gyerekeidet!

2011.10.23. 13:56 | Orwell's hell | Szólj hozzá!

Címkék: nyelvtanulás siker tőzsde

Ha a gyerekeid jövőjén gondolkodsz, és azon, hogy milyen nyelven is taníttasd őket, akkor azt mondhatom, a legjobb választás az orosz és a mandarin. Természetesen az angolon kívül, második nyelvként.

Jim Rogers, a legendás befektető is azt nyilatkozta, hogy ez a legtöbb, amit a gyerekeinek adhat, a sikeres jövőjük érdekében. Pedig ha valakire, őrá érdemes odafigyelni, nagyon jó hosszú távú meglátásai vannak.

Én személy szerint teljesen egyetértek vele. Ő mondjuk csak a mandarin nyelvet emelte ki, az oroszt én tettem hozzá. Elhelyezkedésünk miatt, nálunk mindenképp ez a másik kiemelt nyelv.

Természetesen ehhez pénz is kell, ezért nem árt megismerkedned a tőzsde fogalmával, mint ahogy azt Jim Rogers is tette. Ebben segít: a tőzsde iskola.

A bejegyzés trackback címe:

https://kapitalista.blog.hu/api/trackback/id/tr353323847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása